6932338501 6976721230 Αγ. Γεώργιος / Λακωνία
hero image
 
 
 
     
     
  ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΣ | Φυτώρια Εσπεριδοειδών Λακωνία


Στην επιχείρησή μας “ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στον Άγιο Γεώργιο Λακωνίας, όλα αυτά τα χρόνια, είμαστε αφοσιωμένοι στην παραγωγή και την εμπορία υψηλής ποιότητας εσπεριδοειδών φυτωρίων.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες ποικιλία από φυτώρια πορτοκαλιών, λεμονιών και μανταρινιών, όπου καλλιεργούνται με στοργή και φροντίδα προκειμένου να σας εξασφαλίσουν αυξημένη παραγωγικότητα και αντοχή σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
  ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ
φυτώρια από υποκείμενα νεραντζιάς, βολκαμεριάνας, Καρίζο και σουτριμέλο. Σε αυτά, εμβολιάζουμε όλες τις ποικιλίες μανταρινιών, πορτοκαλιών και λεμονιών.
 
 
 
 
   
  ΦΥΤΩΡΙΑ
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ
 
     
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ >>  
     
   
  ΦΥΤΩΡΙΑ
ΛΕΜΟΝΙΝΩN
 
     
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ >>  
     
   
  ΦΥΤΩΡΙΑ
ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΩΝ
 
     
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ >>  
     
 
 
 
 
     
     
 
Όλα τα φυτ
ώρια μας έχουν Φυτοϋγειονομικό Διαβατήριο,
διατίθενται σε χονδρική και λιανική πώληση ενώ υπάρχει η δυνατότητα αποστολής τους σε όλη την Ελλάδα.
 
     
     
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ
ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ


και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τα ιδανικά φυτώρια. Παράλληλα, είμαστε στην διάθεσή σας για συμβουλές αλλά και λύσεις σε θέματα που αντιμετωπίζεται με τα φυτώριά σας.

Βασική μας αρχή είναι να προσφέρουμε πάντοτε υψηλής ποιότητας φυτώρια και να είμαστε κοντά στον παραγωγό γιατί γνωρίζουμε πως τα φυτώρια μας δεν είναι απλό εμπόρευμα αλλά μια σοβαρή επένδυση για κάθε πελάτη μας.

Επισκεφτείτε την επιχείρησή μας για να δείτε από κοντά τα φυτώριά μας και για να προμηθευτείτε με αυτά τις επιλογής σας, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα φυτώριά μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Τα φυτώριά μας αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Λακωνία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6932338501 & 6976721230
 
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ