6932338501 6976721230 Αγ. Γεώργιος / Λακωνία
hero image
 
 
 
     
     
  ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΣ
Φυτώρια Εσπεριδοειδών Λακωνία


Η επιχείρησή μας “ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Λακωνία, στην περιοχή Άγιος Γεώργιος, δραστηριοποιείται από το 1960 με τα φυτώρια εσπεριδοειδών και πιο συγκεκριμένα με την παραγωγή και την εμπορία τους.

Αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, όπου όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει σε κάθε πελάτη της άριστης ποιότητας φυτώρια, άψογη και φιλική εξυπηρέτηση. Έτσι, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα από τον ανταγωνισμό αλλά και να αποτελεί ο ιδανικός συνεργάτης κάθε παραγωγού και όχι μόνο.

Πλέον, η επιχείρησή μας έχει περάσει στην 2η γενιά η οποία συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και αγάπη, ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται διαρκώς προκειμένου να μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη για εσπεριδοειδή φυτώρια.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
 
  καθημερινά καλλιεργούμε με φροντίδα εσπεριδοειδή φυτώρια όπως πορτοκαλιές, λεμονιές και μανταρινιές, σε μια μεγάλη γκάμα των καλύτερων ποικιλιών.   
     
 
ΟΛΑ ΤΑ
ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΑΣ
 
  έχουν Φυτοϋγειονομικό Διαβατήριο, διατίθενται σε χονδρική και λιανική πώληση ενώ υπάρχει η δυνατότητα αποστολής τους σε όλη την Ελλάδα.  
     
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΦΥΤΩΡΙΑ
ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ


Με σκοπό να καλύψουν την απαίτηση των παραγωγών για υψηλής ποιότητας φυτώρια, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις μεθόδους μας και κάνουμε σημαντικά βήματα ανάπτυξης, παράγοντας βελτιωμένες ποικιλίες από φυτώρια. Το αποτέλεσμα είναι φυτά με αυξημένη παραγωγικότητα και εξαιρετική αντοχή σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τα ιδανικά φυτώρια.

Παράλληλα, είναι δίπλα σας προκειμένου να σας δώσει συμβουλές για τη σωστή φροντίδα, την πότιση, τη λίπανση, την προστασία από ασθένειες αλλά και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα φυτώρια σας υγιή.
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα φυτώριά μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Τα φυτώριά μας αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Λακωνία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6932338501 & 6976721230
 
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ